آشنايي با 7 قانون مهم غذايي

امروزه بيشتر مردم از اختلالات تغذيه اي و گوارشي رنج مي برند. يكي از مشغله هاي ذهني اغلب افراد، انتخاب غذاي سالم ‌و مغذي مي باشد. شـيــوع عـادت هـاي غـذايـي نـاسـالـم و گـرايـش بـه خوراك هاي نه چندان مغذي اما پر كالري، باعث افزايش تعداد ‌مبتلايان به انواع بيماري هاي مزمن و خطرناك مثل چاقي، ديابت و بيماري هاي قلبي شده است.درحالي‌كه در بين متخصصان ‌تغذيه اين عبارات بسيار محبوب و مورد تاكيد مي باشد." غذا بخوريد اما پرخوري ممنوع ، با ميوه ها و سبزيجات دوست ‌باشيد." جمله اول "غذا بخوريد" ساده اما بسيار مـهـم اسـت. مـنـظور از غذا ، غذاهاي واقعي مثل ميوه جات و سبزيجات، غلات و ‌حبوبات، ماهي و گوشت مي باشد نه شبه غذاهايي كه امروزه بسيار رايج شده و خالي از مواد مغذي اما پر ضرر است.
ادامه نوشته

هشدار جدى: گاز، تابستان هم قربانى مى گيرد

بازگشت زمستان در فصل بهار و كاهش دما در اغلب نقاط كشور، مردم اغلب مناطق را غافلگير كرده است. به همين خاطر شاهد استفاده چشمگير از وسايل گرمازاى گازسوز و به تبع آن حوادث مختلف گازگرفتگى و تلفات قابل توجه بوده ايم.

اين در حالى است كه به رغم هشدارهاى جدى و دائمى مسئولان مربوط، آبگرمكن هاى گازسوز غيراستاندارد نيز همچنان قربانى مى گيرند.

آمارهاى نگران كننده

با نگاهى به آمار قربانيان مسموميت هاى ناشى از انتشار گاز مونوكسيدكربن در كشور به خوبى درمى يابيم كه قاتل نامرئى فقط در زمستان قربانى نمى گيرد. چرا كه براساس آمارهاى اورژانس تهران فقط در ۱۵ روز نخست بهار امسال دفتر زندگى ۱۰ زن و مرد و كودك بر اثر مسموميت با گاز مونوكسيدكربن بسته شده است.

ادامه نوشته

 آشنایی با نجات  

در این شماره می خوانید :

ý     نجات چیست ؟

ý     وظیفه نجاتگر در عملیات نجات از آوار

ý     فرماندهی نجات  

ý     هدف نجات و نجاتگری

ý     نکات مهم در عملیات نجات

ý     کارگروهی در عملیات نجات

ادامه نوشته

قيچي WEBER- HYDRAULIK

راهنماي آموزش و طريقه نگهداري و تعميرات تجهيزات هيدروليكي امداد و نجات
WEBER- HYDRAULIK

 كاربرد قيچي ها

قيچي ها ابزار نجاتي هستند كه منحصرا براي بريدن قطعات مختلف وسايل نقليه طراحي شده اند.آنها براي نجات قربانيان گير افتاده ودر خطر به كار ميروند.از آنها براي بريدن در و سقف ، محورها و پايه هاي در ، فرمان و پره ها ي چرخ استفاده ميشود. به منظور بريدن اجسام سخت و خشك (مانند آرماتورهاي ساختماني ) تيغه ها شيار دار هستند (قيچي قفل بر )

 

ادامه نوشته

9 اشتباه مهم در عادات تغذیه‌ای


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

در دنیای پرسرعت و پرمشغله امروز وقـت گـذاشـتـن برای حفظ عادتهای سالم و مناسب غذایی كار دشواری به نظر می‌رسد. غذا خوردن كه پیش از این یك اولویت مهم محسوب می‌شد، امروزه به موضوعی جنبی تبدیل شده كه توجه زیادی به آن نمی‌شود و معمولا در لابه‌لای كارهای روزانه دیگر گنجانده می‌شود. علاوه بر این برخی از عادت‌های غذایی كه تصور می‌كنید موجب كاهش وزن می‌شوند، در واقع ممكن است منجر به افزایش وزن شوند. در اینجا در راستای توصیه هایی در جهت سلامت شما دوستان عزیز به برخی از این عادت‌های نادرست تغذیه‌ای اشاره ای داریم كه به شرح زیر است :

ادامه نوشته

اين‌خوراكي‌ها شما راجوان نگه مي‌دارد

 اگر می‌خواهید جوانی خودتان را حفظ كنید این 6 نوع غذا را فراموش نكنید: روغن زیتون ، ماست ، ماهی ، شكلات ، آجیل و توت سیاه.

۱. روغن زیتون:

۴ دهه پیش  مطالعات محققان ۷ كشور به این نتیجه دست یافت كه چربی‌های اشباع نشده تك‌ظرفیتی در زیتون به طور بارزی باعث كاهش سرعت ابتلا به بیماری‌های قلبی و سرطان می‌شود. اكنون ما می‌دانیم كه روغن زیتون دارای پلی‌فنول‌ها و آنتی‌اكسیدان‌های قوی می‌باشد كه مانع ابتلا به بیماری‌های مرتبط با سن فرد می‌شود.

ادامه نوشته

توصيه هاي لازم در مورد شير

شير منبع غني از کلسيم است و نقش عمده کلسيم در تشکيل استخوان و دندانها مي باشد . شير و فرآورده هاي شير بخاطر مقدار کلسيم کافي ، آساني هضم و ارزاني از بهترين منابع کلسيم مي باشند . شير بدون چربي و شيري که چربي آن گرفته شده از نظر کلسيم بر شيرکامل ارجحيت دارد . زيرا وقتي که چربي شير که مقدار جزئي کلسيم دارد گرفته شود ،بجاي آن شيرکلسيم دار جانشين مي شود که پرارزشتر است . يک فنجان بستني از لحاظ مقدار کلسيم تقريباً با نصف فنجان شير برابر است . شيرپاستوريزه بايد حتماً در داخل يخچال بين صفر تا ۴ درجه بمدت حداکثر ۴۵ ساعت نگهداري شود.
ادامه نوشته