اينخوراكيها شما راجوان نگه ميدارد
۱. روغن زیتون:
۴ دهه پیش مطالعات محققان ۷ كشور به این نتیجه دست یافت كه چربیهای اشباع نشده تكظرفیتی در زیتون به طور بارزی باعث كاهش سرعت ابتلا به بیماریهای قلبی و سرطان میشود. اكنون ما میدانیم كه روغن زیتون دارای پلیفنولها و آنتیاكسیدانهای قوی میباشد كه مانع ابتلا به بیماریهای مرتبط با سن فرد میشود.
۲. ماست:
در دهه ۱۹۷۰ شایع شد كه تعداد افراد بالای ۱۰۰ سال در كشور جورجیا بیشتر از سایر كشورها است و گزارشات آن زمان اعلام كرد كه علت این امر یعنی طول عمر زیاد خوردن ماست است. غذایی كه در تمام رژیمهای غذایی مردم جورجیا وجود دارد. در حالی كه به طور مستقیم قدرت معجزهآسای ماست هنوز ثابت نشده بود. ماست منبع غنی از كلسیم است كه مانع ابتلا به استئو پروسیز میشود و كمك موثری در حفظ سلامت دستگاه گوارش است و خطر ابتلا به بیماریهای گوارشی مرتبط با سن را كاهش میدهد.
۳. ماهی:
۳۰ سال پیش محققان شروع به مطالعه در مورد علت عدم ابتلای بومیان آلاسكا به بیماریهای قلبی كردند. اكنون دانشمندان میدانند كه علت این امر مصرف فوقالعاده زیاد ماهی توسط آنها بوده است. ماهی منبع فراوان از روغن امگا ۳ است كه مانع رسوب كلسترول در شریانها و آریتمی قلبی میگردد.
۴. شكلات:
در بین مردم كنا از جزیره سان بلاس، دور از سواحل پاناما، سرعت ابتلا به بیماریهای قلبی ۹ برابر كمتر از مردم خود پاناما میباشد. و اما دلیل؟! مردم كنا نوعی نوشیدنی كه سرشار از كاكائو میباشد به مقدار زیاد مصرف میكنند. كاكائو منبعی غنی از فلانوولها میباشد كه سلامت عملكرد رگهای خونی را حفظ میكند و در نتیجه خطر ابتلا به فشار خون، دیابت نوع دو، بیماریهای كلیوی و دیوانگی را كاهش میدهد.
۵. آجیل:
مطالعات نشان میدهد كه افرادی كه آجیل میخورند به طور متوسط ۲/۵ سال بیشتر عمر میكنند. آجیل منبع غنی از روغنهای اشباع نشده است و بنابراین خاصیتی شبیه روغن زیتون دارد. همچنین حاوی مقدار قابل توجهی ویتامین، مواد معدنی و فیتوشیمیاییها مثل آنتیاكسیدانها میباشد.
۶. توت سیاه:
در یك مطالعه برجسته كه در سال ۱۹۹۹ به چاپ رسید محققان تاثیر مصرف توت را در افزایش طول عمر موشهای آزمایشگاهی نشان دادند كه این تاثیر در مورد انسان نیز صدق میكند. تركیبات موجود در توت التهاب و آسیبهای احتراقی را تسكین میدهد همچنین مانع كاهش حافظه و عملكرد مغزی میشود.