آمار نشان می ‏دهد كه موارد یك نوع باكتری مقاوم به دارو (به نام كامپیلوباكتر) در حال افزایش می ‏باشد و یك تحقیق انجام شده در FDA (اداره غذا و دارو) ثابت كرده كه استفاده از آنتی بیوتیك ‏ها در فرآورده‏ های مرغی، یكی از دلایل مهم این امر است. مركز دامپزشكی FDA استفاده از این آنتی بیوتیك ‏ها را برای ماكیان (مرغ، بوقلمون و ...) ممنوع كرده است، زیرا شواهد نشان می ‏دهد كه مردم در اثر این باكتری‏ های مقاوم به دارو، بیمار می‏ شوند.

این آنتی‏بیوتیك ‏ها، فلوئوروكینولون (Fluoroquinolon) نام دارند. برخی فلوئوروكینولون ‏ها برای درمان حیوانات به فروش می ‏رسند، اما بیشتر برای درمان انسان ‏هایی كه دچار مسمومیت غذایی ناشی از كامپیلوباكتر شده‏اند استفاده می ‏شود. كامپیلوباكتر یك نوع باكتری است كه بیشتر در مرغ یافت می شود.  بر طبق داده‏های مركز كنترل و پیشگیری بیماری ها، استفاده ی انسان‏ ها از فلوئوروكینولون‏ها از دهه 1980 شروع شد، اما مقاومت نسبت به آن ها از زمانی آغاز گردید (در میانه ‏های دهه 1990) كه دامپزشكان به استفاده از این داروها روی آوردند.
گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
همچنین گوشت مرغ حاوی موادی طبیعی به نام پورین (یك نوع اسید آمینه) می‏ باشد. پورین‏ ها به طور معمول در گیاهان، حیوانات و انسان‏ها یافت می شوند. در برخی افراد كه دارای مشكلات وابسته به پورین هستند (مانند بیماران مبتلا به نقرس)، دریافت زیاد این مواد می ‏تواند خطراتی را برای سلامتی شان به وجود آورد. از آنجایی كه پورین ‏ها می ‏توانند به اسید اوریك تبدیل شوند، تجمع زیاد پورین‏ ها در بدن می ‏تواند منجر به تجمع زیاد اسید اوریك شود. بیماری هایی مانند نقرس و سنگ‏های كلیوی اسید اوریكی، دو نمونه از مشكلات وابسته به اسید اوریك می ‏باشند. به همین دلیل این افراد باید خوردن غذاهای حاوی پورین را محدود نمایند.

با این توضیحات اگر گوشت مرغ می خورید بیشتر سعی كنید از مرغ‏ های ارگانیك (مرغ هایی كه به طور طبیعی پرورش داده شده اند)، استفاده نمایید. البته نه فقط به این دلیل، بلكه به دلایلی همچون تازه بودن، سالم بودن، فاقد هورمون‏های مختلف بودن و ...
 
موارد مربوط به مصرف گوشت قرمز و گوشت سفید

گوشت‏ها به طور قابل ملاحظه ‏ای خطر حملات قلبی را افزایش می‏ دهند. یك مطالعه نشان داده مصرف مكرر و مداوم گوشت قرمز به طور قابل ملاحظه‏ای خطر "سندرم حاد كرونری" را افزایش می ‏دهد.

"سندرم حاد كرونری" اختلالی است كه در آن احتمال آنژین ناپایدار، انفاركتوس میوكارد و آترواسكلروز و در نتیجه حملات قلبی افزایش می یابد.

در این مطالعه كه شامل 848 بیمار و 1078 فرد سالم هم‏ جنس و هم‏ سن بود، مصرف بیش از 8 واحد گوشت قرمز در ماه، با افزایش 25 درصدی خطر حملات قلبی یعنی سكته و مرگ ناگهانی همراه بود و مصرف گوشت سفید به میزان بیش از 12 بار در ماه حملات قلبی را به میزان 18 درصد افزایش داد.
گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
تحقیق نشان داد كه افراد با خوردن 8 بار یا بیشتر گوشت قرمز، و یا 12 بار یا بیشتر گوشت سفید در هر ماه در مقایسه با مصرف گوشت كمتر (كمتر از 4 واحد گوشت قرمز و كمتر از 8 واحد گوشت سفید در ماه) به ترتیب 9/4 درصد و 7/3 درصد، بیشتر در معرض حملات قلبی هستند.

بنابراین مصرف گوشت قرمز را به یك بار در هفته و گوشت سفید را به دو بار در هفته محدود نمایید. برای تامین پروتئین مورد نیاز بدنتان بیشتر از غذاهایی مانند ماهی، تخم مرغ، غلات و حبوبات استفاده نمایید.